www.superbahis77.com

4 Ağustos 2008 Pazartesi

Dilenirim daha iyi

Futbol yaşantısına artık Ada'da devam edecek olan Brezilyalı futbolcu Robinho'nun menajeri Wagner Ribeiro, yıldız oyuncunun Real Madrid'den Manchester City'e transferinde yaşadıklarını bir radyo programında açıkladı.

Brezilya'da Baha Radio'ya konuşan Robinho'nun menajeri Ribeiro tıkanma noktasına gelen görüşmeler esnasında genç oyuncunun bir keresinde Real Madrid Başkanı Ramon Calderon karşısında silahı kendi göğsüne dayayıp, "Real Madrid için oynayacağıma dilenirim daha iyi" dediğini itiraf etti.

Röportajda başka dikkat çeken konuysa Robinho'nun en çok, Real Madrid'in Cristiano Ronaldo transferinde bu kadar ısrar etmesine içerlemesi. Menajer Ribeiro ayrıca Robinho'nun, "Real Madrid'de konu her zaman paradır. Bir mal gibi size para biçerler ve ardından size sorulmadan bile pazarlıklar başlar. Real Madrid'de oyuncular dahil kimsenin duyguları yok, sanki alınmışlar. İnsanlık dışı" dediğini de anlattı.

Robinho bir gecede 40 milyon Euro karşılığında sezonun son transfer gününde Real Madrid'den Manchester City'e transfer olmuştu.

Benzer Yazılar



Türkiye'nin en kaliteli Lig Tv sitesi.


www.tips-fb.com

0 yorum:

Yorum Gönder