www.superbahis77.com

2 Kasım 2008 Pazar

Batigol'un 14 Kasım iddaa tahminleri

batigol



113
St Pauli - Ahlen
MBS:3Oyun Tipi : Altı Üstü
Üstü - 1.6


2 takım da son maçlarını 2-0 kaybetti.Freiburg karşısında son derece kötü bir oyun oynayan St Pauli sahadan boynu bükük ayrılmıştı.Ahlen ise iç sahada ligin güçlü ekiplerinden Mainz’e 2-0 yenilmişti.St. Pauli seyirci ister amatör kümede olsun ister 2. lig de takımını hiç yalnız bırakmıyor.Stadyumları bugünde dolacaktır ve atmosferi yüksek bir müsabaka ortaya koyacaklardır.İç sahadaki maçlarını kazanan St. Pauli ve deplasmanda golcü bir Ahlen.Bu maçın üst biteceği düşüncesindeyim Ebbers ve Ludwig St Pauli de bir veya birden fazla goller bulabilir.

114
Gençlerbirliği - Trabzonspor
MBS:3Oyun Tipi : Maç Sonucu
1 - 3.4


Bu maçta oranların yanıltıcı olduğunu düşünüyorum Trabzonspor son 2 lig maçı olan Büyükşehir ve Hacettepe maçlarında sayısız pozisyon vermesine rağmen gol yemedi.Ama rakip bu sefer Gençlerbirliği teknik direktör değişikliğine giderek Mesut Bakkal’la yolları ayırdılar.Kahe,Mustafa Pektemek gibi etkili gol silahları ile Trabzon’un başına iş açabilirler.Trabzonspor rotasyonda yaşadığı sıkıntı nedeni ile ilk maçlardaki temposundan uzak gözüküyor,Gençlerbirliği geriye düşse bile bu maçı çevirir diyorum 1 tercihini öneriyorum.

144
Breda - Heracles
MBS:4Oyun Tipi : Altı Üstü
Üstü - 1.5


Bu sezon atılım içinde olan Breda evinde Heracles’i ağırlıyor.Son hafta Amoah’ın etkili oyunu ile deplasmandan 3 puan ile döndüler.Ligin 3. sırasında olan Breda’da önemli bir eksik bulunmuyor.Amoah Lurling ikilisi,Everton Van Der Berg de Heracles’in etkili ayakları.İlk yarıda gelecek 1 gol maçı üste taşır diyorum.Amoah bu maçta da gol veya goller bulur,tercihim üst.

145
Mantova - Pisa
MBS:4Oyun Tipi : Çifte Şans
1-X - 1.05

Kuponun tamamlayıcı unsuru olarak seçtiğim maçta Mantova evinde Pisa’ya yenilmeyecek güçte bir ekip.


Toplam Oran: 8.57

Benzer Yazılar



Türkiye'nin en kaliteli Lig Tv sitesi.


www.tips-fb.com

0 yorum:

Yorum Gönder