www.superbahis77.com

9 Ekim 2009 Cuma

türkiye - ermenistan maçına geri sayım başladı

14 ekim Çarşamba günü oynanacak Türkiye - ermenistan maçı için geri sayım başladı. İşte maçla ilgili birkaç bilgi...

Bursa Atatürk Stadyumu'nda 14 Ekim Çarşamba günü oynanacak Ermenistan maçıyla ilgili hazırlıklar devam ediyor. Geçen hafta Cumhurbaşkanı Abdullah Gül ile görüşen heyette yer alan Gençlik Spor Bursa İl Müdürü Tamer Taşpınar, çalışmalar ve maç günü yapılacak organizasyonlardan anlattı.

Cumhurbaşkanı Gül ile yaptıkları görüşmede, sporun dünya barışına olan katkısının ele alındığını belirterek, " Cumhurbaşkanımız milli maç için gittiği Ermenistan'da çok iyi karşılandığını ve misafirperverlik gördüğünü aktardı. Biz de bu vesile ile Türk insanının misafirperverliğini tüm dünyaya göstermek için hazırlık yapıyoruz " dedi.

Bursa'da oynanacak karşılaşmaya Cumhurbaşkanı Abdullah Gül ve Ermenistan Cumhurbaşkanı Serj Sarkisyan'ın geleceğini belirten Taşpınar, "Daha önce sorunları düşündüğümüzde, siyasi olarak da bu maç büyük önem taşıyor. O yüzden tüm hazırlıklarımızı titizlikle yürütüyoruz. Gençlik Spor İl Müdürlüğü olarak protokol tribünü ile ilgileneceğiz. Cumhurbaşkanlarını, devlet erkânlarından gelecek olan konukları biz ağırlayacağızö dedi.

Ermenistan ile oynanacak eleme maçının biletlerinin pazartesi gününden itibaren Türkiye Futbol Federasyonu'nun ücretsiz davetiye şeklinde dağıtacağını belirten Taşpınar, "Bu maç için taraftarlar bir araya gelip proje üretmişler. Bu proje memnuniyet verici. 'Yurtta sulh, cihanda sulh' yazılı pankartı açmayı planlıyorlar. Maça dev Türk bayraklarıyla gelip milli takımımıza tezahüratlarda bulunacaklar. Onları Bursa'yı temsil etmek açısından heyecanlı olduklarını gördük. Hep beraber heyecanlıyız. Bursa'da oynanacak olması da gurur verici" diye konuştu.

Benzer Yazılar



Türkiye'nin en kaliteli Lig Tv sitesi.


www.tips-fb.com

0 yorum:

Yorum Gönder