www.superbahis77.com

13 Şubat 2009 Cuma

Gaziantep - Beşiktaş maçına hazır

Süper Lig'de 21. haftanın açılış maçında Gaziantepspor ile Beşiktaş karşı karşıya geliyor. Gaziantep Kamil Ocak Stadı'nda saat 20:00'de başlayacak bu karşılaşmada Bünyamin Gezer düdük çalacak. Lig TV'den naklen yayınlanacak bu zorlu karşılaşmayı Sporx Canlı Anlatım Servisi'nden de an be an takip edebilirsiniz...

Ligin ilk yarısında oynanan karşılaşmada rakibine deplasmanda mağlup olan Gaziantepspor, bu karşılaşmayı kazanarak hem rövanşı almak hem de geçtiğimiz haftaki Ankaragücü mağlubiyetini unutmak istiyor. Son iki maçından beraberlikle ayrılan Beşiktaş ise bu serisine son vererek üst sıralardan daha fazla uzaklaşmak istemiyor.

ÖNEMLİ EKSİKLER

Gaziantepspor'da bu karşılaşmada Tabata kart cezası nedeniyle forma giyemeyecek. Kırmızı-siyahlılarda Tabata'nın yanı sıra sakatlığı süren Erkan Sekman da sahadaki yerini alamayacak. Beşiktaş'ta ise Delgado şoku yaşanıyor. Siyah-beyazlı takımın perşembe günü yaptığı antrenmanda sakatlanan Delgado'nun bu karşılaşmada forma giyemeyeceği açıklandı. Beşiktaş'ta ayrıca sakatlıkları süren Holosko ve Ekrem Dağ da bu zorlu karşılaşmada arkadaşlarını yalnız bırakacak.

HEDEF 3 PUAN G.ANTEP - BEŞİKTAŞ İÇİN TIKLAYIN

MUHTEMEL 11'LER

GAZİANTEPSPOR
Murat Şahin
Deumi
Bekir
İlhan
İsmail
Erman
Murat Ceylan
Zurita
Hakan
Ivan
Beto

BEŞİKTAŞ
Rüştü
Sivok
Gökhan Zan
İbrahim Toraman
Zapotocny
Cisse
Ernst
Serdar Özkan
Tello
Yusuf
Nobre

STAT: Kamil Ocak
SAAT: 20:00
HAKEM: Bünyamin Gezer
YAYIN: Lig TV ve Sporx Canlı Anlatım Servisi

46. RANDEVU

Beşiktaş ile Gaziantepspor, lig tarihinde 46. karşılaşmalarına çıkacak. İki takım arasında 1979-80 sezonunda başlayan rekabette, bugüne dek 45 lig maçı yapıldı. Siyah-beyazlılar, bu maçların 23'ünü kazanırken, 9'unu yitirdi, 13 karşılaşma da berabere sonuçlandı. Beşiktaş'ın toplam 72 golüne, Gaziantepspor 39 golle karşılık verdi.

Sezonun ilk yarısında İstanbul'da yapılan maçı Beşiktaş 3-0 kazandı.

GAZİANTEP'TEKİ MAÇLAR

İki ekip arasında Gaziantep'te yapılan lig maçlarında her iki takımın da 6'şar galibiyeti bulunuyor. Gaziantep'te yapılan 22 maçtan 10'u da beraberlikle sonuçlandı. Gaziantep Kamil Ocak Stadı'nda Beşiktaş 18, Gaziantepspor ise 17 gol attı.

İki takım arasında geçen sezon Gaziantep'te yapılan maçı Beşiktaş 1-0 kazandı.

BEŞİKTAŞ, 6 SEZONDUR DEPLASMANDA YENİLMİYOR

Beşiktaş, Gaziantep deplasmanında son 6 sezonda yenilgi yüzü görmedi. Gaziantepspor'a deplasmanda en son 2001-2002 sezonunda 1-0 mağlup olan Beşiktaş, 2002-2003 sezonunda 1-1, 2005-2006 sezonunda 2-2, 2006-2007 sezonunda da 0-0 berabere kaldığı rakibini, 2003-2004 sezonunda 3-0, 2004-2005 sezonu ve geçen sezon da 1-0'lık skorlarla yendi

BEŞİKTAŞ'TA SARI ALARM

Gaziantepspor maçı öncesi Beşiktaş'ta 6 futbolcu, sarı kart cezası sınırında bulunuyor. Siyah-beyazlılarda sezon başından bu yana 3'er sarı kart gören Rüştü Reçber, İbrahim Toraman, İbrahim Üzülmez, Serdar Özkan, Edouard Cisse ve Mert Nobre, Gaziantepspor maçında sarı kart görmeleri halinde 22. haftadaki İstanbul Büyükşehir Belediyespor karşılaşmasında cezalı duruma düşecek.

Benzer Yazılar



Türkiye'nin en kaliteli Lig Tv sitesi.


www.tips-fb.com

0 yorum:

Yorum Gönder