www.superbahis77.com

31 Mayıs 2009 Pazar

Konyaspor Ankaraspor maçı

guvenc

Konyaspor Ankara'ya iddialı gitti!
Konyaspor, Turkcell Süper Ligi'nin 17. haftasının açılış maçında yarın deplasmanda oynayacağı Ankaraspor maçı hazırlıklarını tamamlayarak Ankara'ya hareket etti.

Tatlıcak M. Tevfik Lav Tesisleri'nde Teknik Direktör Giray Bulak gözetiminde yapılan antrenman düz koşu ve ısınma hareketleriyle başladı. Daha sonra dar alanda pas çalışması yapan oyuncular antrenmanı teknik bir çalışmayla tamamladı.

Konyaspor Teknik Direktörü Giray Bulak, Ankaraspor maçının zor geçeceğini belirterek, "Ankaraspor iyi bir ekip. Çok iyi maçlar kazandılar. İyi oynuyorlar. Onlara karşı oynamak zor olacak. Ama biz de güçleniyoruz. Her geçen gün oyun yapımız daha da gelişiyor. Ümit ediyorum Ankaraspor maçını iyi oynayarak kazanacağız" dedi.

Yapılan transferlerin takıma katkı sağlayacağını belirten Giray Bulak, "Birkaç transferimiz daha olacak. Hem yaptığımız çalışmalarla, hem de yaptığımız transferlerle güçlendik. Bu önümüzdeki haftalarda bize çok daha katkı sağlayacak. Burada ben yönetimimize ve bize her zaman destekte bulunan belediye başkanımıza teşkkür ediyorum. Yeni transferlerimizden Poljac ve kaleci Atilla hazır durumda. Bugün gelecek olan Bülent tam hazır değil. Serhat Akın, yaklaşık bir aydır idmansız. Biz kendisine hemen görev vermeyeceğiz. 2 haftalık bir süreç içinde kendisini hazırlamaya çalışacağız. Bunun yanında Ayman transferinde de sona yaklaşmış durumdayız" dedi.

iha

Benzer Yazılar



Türkiye'nin en kaliteli Lig Tv sitesi.


www.tips-fb.com

0 yorum:

Yorum Gönder