www.superbahis77.com

8 Haziran 2008 Pazar

harry kewell,harry kewell resimleri,harry kewell videoları


yaklaşık bir ay sonra sahalara geri dönen harry kewell dün geceki süper kupa finalinde 25 dakikalık müthiş şovuyla galibiyette başrolü oynadı.

galatasaray'ın liverpool'dan büyük umutlarla transfer ettiği harry kewell, süper kupa maçında ortaya koyduğu müthiş performansla alkış topladı. dizindeki sakatlığı yüzünden yaklaşık bir aydır tedavi gören ve hafta arası steaua bükreş maçında görev yapamayan avustralyalı süper solak forma giydiği ilk resmi karşılaşmada 25 dakikalık şovuyla dikkat çekti.
skibbe'nin maçın 65. dakikasında barış'ın yerine sahaya sürdüğü kewell, 66. dakikada topla buluştuğu ilk pozisyonda klas bir kafa vuruşuyla fileleri havalandırarak takımını üstünlüğe taşıdı. harry kewell, shabani nonda'nın attığı, skoru 2-0'e taşıyan golün de asistini yaptı. başarılı futbolcu sol kanatta buluştuğu topu şık bir pasla savunmanın arkasına sarkan nonda'nın önüne bırakarak golde büyük pay sahibi oldu. oyuna girdikten sonra ortaya koyduğu futbola maçın kaderini değiştiren avustralyalı yıldız, üst üste oynanacak zorlu maçlar öncesi teknik heyet ve yöneticilerin de yüzünü güldürdü.

Benzer Yazılar



Türkiye'nin en kaliteli Lig Tv sitesi.


www.tips-fb.com

0 yorum:

Yorum Gönder