www.superbahis77.com

8 Haziran 2008 Pazar

partizan - fenerbahçe maçına yaklaşırken


şampiyonlar ligi 3. ön eleme turu ilk maçında fenerbahçe ile karşılaşacak olan partizan'da teknik direktör slavisla jokanovic ile takım kaptanı nenad djordjevic basın toplantısı düzenledi.

partizan teknik direktörü slavisla jokanovic, istanbul'a avantajlı bir skorla gitmek istediklerini ve bunun için taraftar desteğine büyük ihtiyaç duyacaklarını söyledi. jokanovic sözlerine şöyle devam etti:
"evimizdeki ilk maçta iyi bir sonuç elde etmek istiyoruz. artık şampiyonlar ligi'ne kalmak için son basamağa gelmiş durumdayız. şampiyonlar ligi çok farklı bir arena ve biz burada mücadele etmek istiyoruz. bu bizim kulübümüz için her anlamda çok önemli. karşımızda fenerbahçe olacak. onlar şampiyonlar ligi'nde bizden daha tecrübeli. rakibimize büyük saygımız var. çok iyi oyunculara ve çok tecrübeli bir teknik adama sahip. bu maçta taraftara çok büyük ihtiyacımız olacak. rakibimiz kağıt üzerinde bizden güçlü, bunu biliyoruz. hem bizden güçlüler, hem de eksiklerimiz var. ancak biz takımımızı şampiyonlar ligi havasına soktuk. futbolcularım sahada iyi oynarlarsa skorun da geleceğini biliyorlar"
partizan'ın takım kaptanı nenad djordjevic ise kaybedecek bir şeylerinin olmadığını ifade ederek, "sahada elimizden geleni yapacağız. fenerbahçe çok pahalı bir takım. belki bir oyuncusu bizim tüm takımımızın değerinde olabilir. ancak bu hiç önemli değil. önemli olan sahadaki mücadelemiz ve göstereceğimiz performanstır" dedi.
partizan'da, soran tosic, ljubomir fejsa ve marco jovanovic pekin'deki olimpiyat oyunlarında olmaları nedeniyle forma giyemeyecekler. da silva moreira ise cezalı olması nedeniyle fenerbahçe karşısında sahaya çıkamayacak.

Benzer Yazılar



Türkiye'nin en kaliteli Lig Tv sitesi.


www.tips-fb.com

0 yorum:

Yorum Gönder