www.superbahis77.com

18 Nisan 2009 Cumartesi

Sedat Balkan'ı kaybettik.

sedat_balkan

Türk futbolunun efsane oyuncuları arasında yerini alan Sedat Balkanlı, 12 yıl önce yakalandığı ALS hastalığına yenik düşerek dün akşam vefat etti...

G.O.Paşa'da başladığı futbol hayatını Bursa'da devam ettiren, ardından da G.Saray ve F.Bahçe formaları giyen Sedat Balkanlı son olarak Sarı-Lacivertli forma altında ALS hastalığına yakalanmış ve futbol hayatına nokta koymuştu.

HASTANEDE GÖZLERİNİ YUMDU
İlerleyici bir sinir sistemi hastalığı olan ve milyonda bir görülen ALS hastalığı karşısında doktorların 2 yıl ömür biçtiği Sedat Balkanlı, eşi Şükran Hanım'ın da desteği ile 12 yıl mücadele verdi. Taa ki düne kadar... Dün akşam evinde durumu ağırlaşınca Amerikan Hastanesi'ne kaldırılan Sedat Balkanlı, tüm müdahalelere rağmen kurtarılamadı.

SADECE GÖZLERİ ÇALIŞIYORDU!
ALS hastalığı sırasında konuşma ve yürüme kabiliyetini yitirerek G.O.Paşa'daki evinde adeta yatağa bağlanan Sedat Balkanlı gözleri dışında hiçbir organını kullanamıyordu. Buna rağmen hayata tutunmaya çalışan Sedat, eşi Şükran Hanım'la afabe yardımıyla anlaşabiliyordu. Sedat'ın futbol dünyasındaki en son ziyaretçileri ise F.Bahçe Başkanı Aziz Yıldırım ve Federasyon Başkanı Mahmut Özgener'di.

Sedat Balkanlı'ya Allah'tan rahmet, kederli ailesi ve spor camiasına başsağlığı diliyoruz.

Sedat'ın hem Galatasaray hem de Fenerbahçe'de forma giydiği dönemlerde arşivlere giren fotoğrafları:

Benzer Yazılar



Türkiye'nin en kaliteli Lig Tv sitesi.


www.tips-fb.com

0 yorum:

Yorum Gönder