www.superbahis77.com

12 Mayıs 2009 Salı

Barcelona Real'i parçaladı 2-6

Santiago Bernabeu'da Real Madrid'e konuk olan lig lideri Barcelona, rakibi karşısında ezici bir skor aldı.

14. dakikada Higuain'le öne geçen Real Madrid karşısında, 18'de Henry ile skoru eşitleyen Barça, 21'de Puyol'la öne geçti, 36'da Messi ile farkı 2'ye çıkardı. 56. dakikada Ramos, farkı 1'e indiren golü kaydetse de katalan ekibi, 58'de Henry, 75'te Messi ve 83. dakikada Pique ile tarihi bir skor elde etti: 2-6

PUAN FARKI 7'YE ÇIKTI

Santiago Bernabeu'da dün gece alınan bu tarihi sonucun ardından 85 puana yükselen Barcelona, Real Madrid'in 7 puan önünde son 4 haftaya giriyor. Şampiyonluk yolunda büyük bir avantaj elde eden Barça, kalan 4 haftada sırasıyla Villareal, Mallorca (D), Osasuna ve Deportivo (D)'yla karşılaşacak. Real'i ise daha zorlu bir fikstür bekliyor. Son 4 haftanın 3'ünü Valencia, Villareal ve Osasuna'yla deplasmanlarında geçirecek olan Madrid ekibinin sahasındaki tek maçı Mallorca olacak. Görünen o ki, Barcelona şampiyonluğa artık çok yakın.

BARÇA'DAN GOL REKORU GELİYOR

Real Madrid'in 1989-1990 sezonunda 107 golle kırdığı La Liga'da bir sezonda en çok gol atma rekoruna da göz diken Barcelona dün akşamki sonucun ardından 100 gole ulaştı. Katalan ekibi kalan 4 haftada 8 gol daha bulursa bu rekoru da kırmış olacak.

Benzer Yazılar



Türkiye'nin en kaliteli Lig Tv sitesi.


www.tips-fb.com

0 yorum:

Yorum Gönder