www.superbahis77.com

14 Şubat 2009 Cumartesi

Bursaspor Fenerbahçe Fortist Kupası canlı maç izle

Bursaspor Teknik Direktörü Ertuğrul Sağlam, Fortis Türkiye Kupası çeyrek final ilk maçında ortaya kendileri açısından 1-0'lık dezavantajlı bir skor çıktığını belirterek, "Perşembe akşamı taraftarımızın da desteğiyle yarı finale çıkmak istiyoruz" dedi!

Sağlam, yeni transferler Kemal Aslan ve Ozan İpek ile birlikte düzenlediği basın toplantısında, Fenerbahçe maçından önce Yenal'ın dışında sakat oyuncularının bulunmadığını, ayrıca takıma yeni katılan Young Rok, Tadue ve Kemal'in antrenman eksiklerinin bulunduğunu, bu eksikliği kapatmak için yoğun çaba program uyguladıklarını kaydetti.

Kupada final oynamayı hedeflediklerini dile getiren Sağlam, çeyrek final ilk maçında güçlü rakiplerine karşı çok iyi mücadele etmelerine, pozisyonlar bulmalarına karşın gol atma başarısını gösteremediklerini söyledi.

Sağlam, ''Gollü yenilgi olsaydı bizim için daha iyi olacaktı. Ortada 1-0'lık dezavantajlı bir skor var. Futbolcularımız dezavantajı ortadan kaldıracak kapasiteye sahipler. Perşembe akşamı taraftarlarımızın da desteğiyle yarı finale çıkmak istiyoruz. Bu tür karşılaşmalarda kendi kalemizde gol görmememiz gerekiyor ayrıca gol atmamız gerekiyor. Bunu başaracağız'' diye konuştu.

Golsüz sona eren Hacettepe maçına ilişkin olarak da, bazı pozisyonları değerlendireceklerini ancak akşam izlediklerinde maçın hakem adına çok şanssız geçtiğini gözlemlediklerini anlatan Sağlam, şöyle konuştu:
''Attığımız golün ofsayt olmadığını, net penaltının verilmediğini maçın tekrarını izlediğimizde gördük. Bundan sonra bu tür şanssızlıkların takımız aleyhine yapılmaması en büyük dileğimiz olacak. Futbolda kazanmakta var kaybetmek de... Kupada da böyle... Herkes sonuca hazırlıklı olmalı. Ligde hedefimiz devam ediyor. 9'ncu sıradayız. Her maçtan 3 puanla ayrılmak istiyoruz. Bursaspor'u aldığımız zamandan daha iyi yere getirmek için çalışacağız. 3 puanlı sistemde hedefler hiç bitmez. 2 maç kazandığınızda üst sıralara çıkabiliyorsunuz.''

Sağlam, transfere de değinirken de gereken futbolcuları aldıklarını vurgulayarak, ''Ara dönemde transfer zordur. Kimse iyi oyuncusunu satmak istemez. Almak isterseniz de büyük paralar vermeniz gerekir. Alınması gerekenleri aldık. Bize katkı sağlayacak futbolcuları kadromuza kattık. Sezon sonunda ki transfer politikamızı da bu 4 aylık süreç belirleyecek. Bu ara dönemde de transferi sırf yapmış olmak için yapmadık'' dedi.

Bir gazetecinin, ''Bursaspor bu sezon Fenerbahçe ile ikisi kupada olmak üzere 3 maç oynadı ve üçünü de kaybetti. Bu durum sizce dezavantaj mı?'' sorusuna Sağlam, ''Fenerbahçe ligin güçlü ekiplerinden biri. Şampiyonluğun adayı bir takım. 3 maçtır Fenerbahçe;ye kaybediyor olmamız bizim bu maçta da kaybedeceğiz anlamına gelmez. Hatta futbolcularımız için önemi daha da artan bir maç olacak, kendilerini göstermeleri açısında'' yanıtını verdi.

Sağlam, Beşiktaş'ın Yusuf'a karşılık Bursapor'a kiralık olarak verdiği Aydın Karabulut'a ilişkin bir soru üzerine ise, ''Aydın Karabulut transferi olmadı. Bu olmayan transferle ilgili kulübün bazı hakları var. Bundan sonraki çalışmalar, haklarla ilgili olacak. İşin kesin tarafı ise Aydın Bursaspor;da olmayacak'' yorumunu yaptı.

Kocaelispor'dan transfer edilen Kemal Aslan da Bursaspor'da olmaktan dolayı mutlu olduğunu belirtti.

Uzun yıllar İstanbul'da kaldıktan sonra Kocaelispor'a transfer olduğunu anımsatan tecrübeli futbolcu, ''Kocaeli'de istediğimi bulamadım. Bursaspor'da güzel bir ortam var. Elimden gelenin en iyisini verip Bursaspor'a yararlı olmak istiyorum'' dedi.

Ozan ise Bursaspor gibi büyük bir takıma geldiği için çok mutlu olduğunu, elde edilecek başarıya katkı sağlamak için elinden geleni yapacağını bildirdi.

Benzer Yazılar



Türkiye'nin en kaliteli Lig Tv sitesi.


www.tips-fb.com

0 yorum:

Yorum Gönder