www.superbahis77.com

13 Şubat 2009 Cuma

Fenerbahçe Ankara Kalesini aşamadı 1-0

Turkcell Süper Lig'de bu sezon Ankara'da oynadığı iki lig maçını da kazanamayan Fenerbahçe, başkentte ilk galibiyet için Gençlerbirliği karşısına çıktı. Bugün Rakiplerinin kazandıgı puanlar sonrası Fenerbahçe için çok önemli idi. Ancak Samet Aybaba yönetimindeki Genclerbilirligi oyuncuları sahadan 1-0 galip ayrılmayı bildi.

Aragones için istifa seslerinin yakın oldugunu duyar gibiyiz.


90+1. dakika: Gençlerbirliği'nde Soner oyundan çıktı, yerine Kemal girdi.

90. dakika: 3 dakika uzatma işaret edildi.

87. dakika: Gençlerbirliği atağında Kahe sol kanattan müthiş bir bindirme yaptı, yerden pasını Soner'e attı ama son anda araya giren Verderson tehlikeyi önledi.

84. dakika: Emre sol kanattan bindirme yapan Carlos'a pasını verdi ama top hızlı olunca doğrudan auta çıktı.

83. dakika: Ani gelişen Fenerbahçe atağında Kazım Kazım 35 metreden kaleye vurdu, çok kötü bir vuruş top farklı şekilde auta gitti.

kullan 81. dakika: Gençlerbirliği'nde oyuncu değişikliği. Djite oyundan çıktı, yerine Bilal girdi.

kullan 80. dakika: Gençlerbirliği'nde oyuncu değişikliği. Mustafa Pektemek, oyundan çıktı, yerine Kahe girdi.

79. dakika: Maçta tempo yükseldi. Soner sağ kanattan yerden ceza sahasına topu gönderdi. Uygun durumdaki Djite topa dokunamadı.

78. dakika: Fenerbahçe sağ taraftan korner kullandı. Alex kale sahası içine ortaladı, savunma gelişine topu uzaklaştırdı.

kullan 74. dakika: Kazım rakibine yaptığı sert müdahele sonrasında sarı kart gördü.

72. dakika: Gençler yine mutlak golü kaçırdı. Dijite sol çaprazda ceza sahası içine atılan topa gelişine vurmak istedi ama savunmada son anda araya girdi.

69. dakika: Alex orta sahadan ceza sahası içine ortaladı, Lugano kafayı vurdu ve top ağlarla buluştu ama hakem Lugano'nun ofsayt pozisyonunda olduğuna karar verdi.

67. dakika: Geçnçlerbirliği'nde Soner sol çaprazdan kullanılan serbest vuruşu doğrudan kaleye gönderdi. Kaleci Volkan son anda topu kornere çelmeyi başardı.

kullan 66. dakika: Jedinak'ı yere indiren Carlos sarı kart gördü. Haftaya oynanacak Sivasspor maçında oynayamayacak.

64. dakika: Gençler'in atakları yağmur gibi. Bu sefer Cem Can şansını denedi. Top üstten auta gitti.

62. dakika: İnanılmaz bir gol kaçırdı Gençlerbirliği. Ceza sahası içinde topla buluşan Mustafa, rakibini çalımladıktan sonra kaleciyle karşı karşıya kaldı. Yakın mesafeden yerden kaleye vurdu, top direği sıyırarak auta gitti.

61. dakika: Gençler yine çok etkili geldi. Soner sol kanattan kale sahası içine harika bir orta açtı. İlhan kafayı vurdu ama top az farkla üstten auta gitti.

59. dakika: Alex ceza sahası içine topu doldurdu, savunma Semih'ten önce kafayla tehlikeyi önledi.

kullan 58. dakika: Fenerbahçe'de Deniz oyundan çıktı, yerine Kazım girdi.

56. dakika: Gençler 2. gole çok yaklaştı. Mustafa'nın pası sonrası ceza yayının üzerinde topla buluşan Burhan, kaleye mükemmel vurdu, kaleci Volkan da aynı güzellikte topu çelmeyi başardı.

55. dakika: Gökhan Gönül sağ kanattan arka direğe ortasını yaptı. Vederson topun gelişine voleyi vurdu ama top savunmaya çarparak uzaklaştı.

kullan kullan 53. dakika: Fenerbahçe'den 2 değişiklik birden. Uğur oyundan çıktı, yerine Vederson girdi. Lugano çıktı, Gökhan Emreciksin girdi.

52. dakika: Gençlerden üst üste atak. Soner sol kanattan kale sahasına ortasını yaptı. Roberto Carlos o bölgede olmasa Burhan topu filelerle buluşturacak.

50. dakika: Gençler atağında Mustafa ceza sahası dışından top çok sert vurdu, top direğin dibinden auta gitti.

49. dakika: Gençler etkili geldi. Djite sol kanattan rakibinden sıyrıldıktan sonra pasını Soner'e attı. Soner bekletmeden kaleye vurdu, top üstten auta gitti.

47. dakika: Ani gelişen Gençler atağında Burhan sağ kanattan ceza sahasına ortaladı ama savunma topu uzaklaştırdı.

kullanİkinci yarı başladı

kullan İlk yarı sona erdi.

45. dakika: 1 dakika uzatma işaret edildi.

45. dakika: Roberto Carlos ceza sahası dışından topa çok sert vurdu, top yandan auta gitti.

43. dakika: Burhan ceza sahası içinde topla buluştu, şutunu çekti ve top kaleci Volkan'da kaldı ama hakem öncesinde ofsayt kararı verdi.

kullan 42. dakika: Rakibine arkadan sert faulle giren Lugano sarı kart gördü.

41. dakika: Gençerbirliği'nin evinde üstünlüğü sürüyor.

38. dakika: Fenerbahçe tehlikeli olabilecek bir yerden frikik kullandı. Alex kale içine topu doldurdu, Semih kafayı vurdu, top yandan auta gitti.

36. dakika: Ceza sahası dışında topla buluşan Alex, aşırtma bir vuruş denedi. Kaleci Isaloviç rahat bir şekilde topun sahibi oldu.

33. dakika: Gençlerbirliği atağında Mustafa sol kanattan ceza sahasına ortaladı ama savunmada Lugano kafayla topu uzaklaştırdı.

32. dakika: Fenerbahçe'de Alex, serbest vuruşu sol çaprazdan ön direğe kesti ama savunma bu topu da karşıladı.

31. dakika: Soner sol kanattan kale sahası içine ortasnı yaptı. Savunmada dikkatli olan Carlos kafayla tehlikeyi uzaklaştırdı.

29. dakika: Gençlerbirliği'nde Mustafa ceza sahası dışından topa nefis vurdu, top az farkla üstten auta gitti.

26. dakika: Emre ceza sahasına koşu yapan Uğur'a arapasını attı ama Gençler savunmasında Koray yatarak topun sahibi oldu.

25. dakika: Fener gole çok yaklaştı. Carlos sol kanattan kale sahası içine nefis ortaladı, kaleciyi geçen topa Gençler savunması Semih'ten önce müdahele etti.

23. dakika: Gençler yine etkili geldi. Ceza sahasına yapılan orta Lugano'dan sekti. Topu iyi takip eden Jedinak gelişine vurdu ama top savunmayı geçmedi.

22. dakika: Topla oynama oranları: Gençlerbirliği: % 40 Fenerbahçe: % 60

17. dakika: Alex De Souza sağ kanattan ceza sahası içine pas attı ama top kaleci Bojan'da kaldı.

kullan 14.dakika: Gençlerbirliği duran top sonrası golü buldu. Kaleyi cepheden gören yerden yaklaşık 30 metreden Jedinak topa çok sert vurdu baraja çarpan top kaleci Volkan'ı yanıltınca top filelerle buluştu. 1-0

12. dakika: Uğur Boral sol kanattan arka direğe ortasını yaptı, savunmada Momha topu kornere attı. Fenerbahçe, Alex tarafından kullanılan kornerden sonuç alamadı.

12. dakika: Semih ceza sahası dışından kaleye çok sert vurdu ama top farklı şekilde auta gitti.

9. dakika: Fenerbahçe tehlikeli geldi. Deivid sol kanattaki Carlos'a pasını verdi, Carlos yerden altıpas içine pasını attı ama Alex dokunamayınca kaleci Bojan topu uzaklaştırdı.

8. dakika: Gençlerbirliği tehlikeli yerden serbest vuruş kullandı. Kaleye yaklaşık 30 metre Jedinak doğrudan kaleye vurdu ama barajdan geri döndü.

6. dakika: Maçın ilk kornerini Fenerbahçe kullandı. Alex arka direğe topu ortaladı. kimse olmayınca top doğrudan taca gitti.

4. dakika: Roberto Carlos sol taraftan uzun bir tac atışı kullandı, Gençler savunması kafayla karşıladı.

2. dakika: Cem Can sağ kanattan Fenerbahçe ceza sahası içine topu havalandırdı. Mustafa ve Volkan topa birlikte yükseldiler. Mustafa yükselirken Volkan'a faul yaptı.

kullanMaça konuk takım Fenerbahçe başladı.

Stat: 19 Mayıs

Hakemler: Yunus Yıldırım, Adil Sinem, Volkan Narinç

Gençlerbirliği: Isaloviç, Koray, Mustafa, Cem Can, Burhan, Soner, İlhan, Djite, Momha, Hakan, Jedinak

Fenerbahçe: Volkan Demirel, Lugano, Roberto Carlos, Emre, Alex, Önder, Semih, Deniz, Uğur, Gökhan Gönül, Deivid


Tümspor / Mehmet KÜÇÜKKAHVECİ

Benzer Yazılar



Türkiye'nin en kaliteli Lig Tv sitesi.


www.tips-fb.com

0 yorum:

Yorum Gönder