www.superbahis77.com

13 Şubat 2009 Cuma

Fenerbahçe'den dev bir imza.

saracogluFenerbahçe Şükrü Saracoğlu Stadı'ndaki 1907 Tribünü'nde yapılan törende, Fenerbahçe Kulübü Başkanı Aziz Yıldırım, Avea Üst Düzey Yöneticisi (CEO) Cüneyt Türktan ve Türk Telekom Genel Müdürü Paul Doany, sponsorluk anlaşmasını imzaladı.

Aziz Yıldırım, törende yaptığı konuşmada, Avea ile 2003 yılında forma reklamı olarak başlayan sponsorluğu geliştirerek bugüne kadar geldiklerini belirterek, ''Sponsorluk sözleşmemizi 2013'e kadar uzattık. Kulüplerin yaşaması için ekonomik açıdan güçlü olması lazım. Sponsorluk anlaşmasıyla kulüplere güç katılmaktadır'' dedi.

Yıldırım, toplantının başında, Fenerbahçe Kulübü eski başkanlarından Emin Cankurtaran'ın vefatı nedeniyle üzgün olduklarını belirterek, ''Hem Türk futbolunun, hem de camiamızın başı sağ olsun'' diye konuştu.


Cüneyt Türktan ise 2003 yılından bu yana hem Türkiye'nin, hem Avrupa'nın sayılı markalarından biri olan Fenerbahçe Kulübü'nün yanında olmanın ve Fenerbahçe arması ile Avea logosunu bir arada görmenin mutluluğunu yaşadıklarını söyledi.


Paul Doany de Türk Telekom'un grup şirketleri Avea ve TTNET ile birlikte Türk sporuna destek verdiğini ifade ederek, ''Spora yaptığımız tüm yatırımları uzun vadeli bir stratejinin parçası olarak görüyoruz. Avea'nın 4 yıl daha Fenerbahçe ana sponsoru olması bizim için çok önemli. Buna ek olarak Fenerbahçe Şükrü Saracoğlu Stadı'ndaki Telsim tribününe Türk Telekom adını vermekten ve Fenerbahçe'nin sponsoru olmaktan dolayı da çok mutluyuz'' dedi.

TOPLAM 22.8 MİLYON DOLAR GELİR

Fenerbahçe Kulübü Asbaşkanı Murat Özaydınlı, Avea ile sponsorluk sözleşmesinin yıllık 3.7 milyon dolar, Türk Telekom ile yıllık 2 milyon dolar olduğunu söyledi.

Özaydınlı, Türk Telekom ile imzaladıkları 4 yıllık sponsorluk anlaşmasının, bir yıl da opsiyonu bulunduğunu söyledi.

Avea'dan 4 yılda toplam 14.8, Türk Telekom'dan ise 8 milyon dolar alacak Fenerbahçe'nin kasasına, toplam 22.8 milyon dolar girecek.

DEV FENERBAHÇE FORMASI

Toplantıya katılanlar, imza töreninin ardından tribüne geçerken, Avea'nın hazırladığı dev boyutlardaki Fenerbahçe forması, lazer ve ışık gösterileriyle tanıtıldı.

Fenerbahçe Şükrü Saracoğlu Stadı'nın zeminine serilen formanın 70 metre yüksekliğinde, 78 metre uzunluğunda olduğu ve yapımında 4.5 kilometre kumaş kullanıldığı belirtildi. 25 kişinin 10 günde diktiği, 1 ton 50 kilo ağırlığındaki formanın, 5.500 metrekare alanı kapladığı kaydedildi.

Formanın Guiness Rekorlar Kitabı'na girmesi için başvurunun yapıldığı bildirildi.

Bu arada, imza törenine İstanbul Büyükşehir Belediyespor Kulübü Başkanı Göksel Gümüşdağ, Fenerbahçe Kulübü Yüksek Divan Kurulu Başkanı Yüksel Günay, yöneticiler Ali Koç, Mahmut Uslu, Tahir Perek, Turan Şahin, Hakan Dinçay ve Ünal Uzun da katıldı.



Benzer Yazılar



Türkiye'nin en kaliteli Lig Tv sitesi.


www.tips-fb.com

0 yorum:

Yorum Gönder