www.superbahis77.com

14 Şubat 2009 Cumartesi

Dede'ye mendille istifa çağrısı

Fenerbahçe taraftarı Teknik Direktör Luis Aragones'i İspanyol geleneklerini uygun olarak beyaz mendil sallayarak istifaye davet etmeye hazırlanıyor.


Geçtiğimz hafta sonunda oynanan ve 2 - 0 kaybedilen İstanbul Büyükşehir Belediyespor maçının ardından tepkilerini artıran Sarı - lacivertli taraftarların, İspanyol teknik adam Aragones'i İspanyol gelenekleriyle istifaya çağıracak. Son maçlarda Aragones'in yaptığı oyuncu değişikliklerine bile anında tepki veren Fenerbahçe taraftarlarının, 14 Şubat Cumartesi günü oynanacak olan Hacettepe maçında tavrını çok daha net bir şekilde ortaya koymaya hazırlandığı öğrenildi.

Ligtv.com.tr'de yer alan habere göre, Fenerbahçelilerin, İspanya'da tribünlerin teknik direktörleri ve başkanları istifaya çağırmak için kullandığı "beyaz mendil sallama" geleneğini Kadıköy'e taşımayı planlıyor. Forumlarda bu konularda birbirlerine çağrıda bulunan bazı taraftarlar Aragones'i bu şekilde istifaya çağırmanın hem daha seviyeli hem de anlamlı olacağını savunuyor.

Bilindiği üzere İspanya'da taraftarlar, yönetim ve teknik heyete olan tepkisini beyaz mendil sallayarak gösterir ve bu şekilde istifaya davet eder.


CİHAN

Benzer Yazılar



Türkiye'nin en kaliteli Lig Tv sitesi.


www.tips-fb.com

0 yorum:

Yorum Gönder