www.superbahis77.com

14 Şubat 2009 Cumartesi

Uygun : Ertuğrul hoca çok kıymetli

Sivasspor Teknik Direktörü Bülent Uygun ise Ertuğrul Sağlam'ın, jenerasyonlarının bilgi, kültür ve duruş anlamında değerli hocalarından biri olduğunu söyledi.

Bursa'nın zor bir deplasman olduğunu vurgulayan Uygun, ''Taraftarıyla bütünleşmiş bir takım karşısında, biraz şansın yardımıyla da olsa bir puanla dönmek, bizim açımızdan önemli. Önümüzdeki hafta oynayacağımız maça konsantre olup, lige en iyi şekilde devam edeceğiz'' dedi.

Uygun, maç öncesi Bursaspor tribünlerinin kendisini Ertuğrul Sağlam ile birlikte çağırmalarını ise şu sözlerle değerlendirdi:

''İnanılmaz keyif aldım. Güzellik ve büyüklük bu. Biz iki tane genç jenerasyonun hocasıyız. Rakip de olsak bizi beraberce tribüne çağıran Bursaspor taraftarları önünde saygıyla eğiliyorum. Kendilerine yakışanı yaptılar. Biz de rakiplerimizi karanfillerle karşılıyoruz. Bu iki güzide kulübün taraftarlarını tebrik ediyorum.''

Bülent Uygun, maçın hakemleriyle ilgili düşüncesinin sorulması üzerine, şunları söyledi:

''Hakemlerle ilgili 'Bir pozisyon hatası yaptın', 'Faul-faul değil' diye tartışırsak, açıkçası Türkiye Ligi bitmez. Anadolu takımlarına belki daha çok hata yapılıyor. O yüzden hakemlerimize biraz daha yardımcı olmaya çalışan bir zihniyete bürünmek mecburiyetimiz var. Hakemler hata yapacak. Ben trilyonlarca lira kazanıyorum, futbolcularım kazanıyor. 1,5 milyar kazanan hakemden adalet bekliyoruz. O da hata yapacak, o da insan, yeter ki art niyetli olmasın.''





DOKSANARTIBIR.COM
Toplam yapılan yorum sayısı (0)

Yorum Yaz

Benzer Yazılar



Türkiye'nin en kaliteli Lig Tv sitesi.


www.tips-fb.com

0 yorum:

Yorum Gönder